Shows og priser

Kemishow Aalborg har altid noget godt kemi gemt i ærmet og har du et specielt ønske til et kemishow hører vi gerne fra dig. Vi er altid klar på nytænkning og tilpasser gerne et kemishow efter lige netop dine ønsker. Dette kunne for eksempel være et show om farver eller brag, en kickstarter til jeres næste fest eller noget helt tredje - vi lader os gerne inspirere. Vi kan tilpasse det faglige niveau til både et specifikt publikum, men også blandede forsamlinger, f.eks. en hel folkeskole. 

Arrangementet afholdes i jeres lokaler, og hvis vejret er til det, kan det afholdes udendørs.

Kemishow

Til et kemishow vil vi stå foran publikum og præsentere en række forsøg, som typisk indeholder forsøg med ild, farver, brag og hverdagskemi fortalt med sjove og lærerige historier, efterfulgt af en faglig forklaring, tilpasset publikum. Showets varighed tilpasses jeres dag, men vi anbefaler minimum 30 min, og maks 2x45 min, med en pause imellem.

Ønsker I at inkludere showet som en faglig del af undervisningen, har vi udarbejdet en tip-en-13’er, som er relateret til de forskellige forsøg i showet. Denne tipskupon kan efterfølgende bruges i kemiundervisning. - tipskuponen tilpasses publikum.

Workshop

Til en workshop har vi en stand, hvor folk selv kan komme og få fingrene i kemien. Vi medbringer en række forsøg som vi viser og forklarer, hvorefter publikum selv kan prøve. Der er altså mulighed for at både se, føle og smage på kemien, samt finde inspiration til små eksperimenter man selv kan lave derhjemme. 

Vi har mulighed for at have standen opstillet i alt fra en time til en hel dag. Til en skole anbefaler vi en times workshop til ca. 30 elever.

Hvis I ønsker "the best of both worlds", så kombinerer vi meget gerne kemishow og workshop, hvor vi anbefaler at starte med et kemishow og slutte med en workshop.

Priser

Prisen for show og workshop er den samme og afhænger derfor kun af længden. Hvis I ønsker et præcist prisoverslag på jeres arrangement, så kontakt os på mail eller telefon.

Længde Pris
0,5 time  3950,-           
1 time  4300,-
1,5 time  4650,-
2 timer  5000,-
Ekstra pr. time  500,-

Alle priser er ekskl moms og kørsel.

Kontakt Kemishow

Koordinator: Malene Veje
E-mail: kemishow@bio.aau.dk
Tlf: 99 40 83 83